Dobrodošli u
AVISTA OIL

AVISTA OIL

tržišni lider u Srbiji

AVISTA OIL je vodeća kompanija u Srbiji specijalizovana za sakupljanje otpadnih ulja. Uz flotu sopstvenih vozila nudimo Vam visokokvalitetnu i brzu uslugu u svakom segmentu upravljanja otpadnim uljima. Bilo da su to edukacija ili informisanje o upravljanju otpadnim uljima, pomoć po pitanju rerafinacije otpadnih ulja ili uspostavljenje integrisanih rešenja za Vaš otpad.

Avista Oil je osnovana 2018. godine kao sedma po redu sakupljačka kompanija u sastavu AVISTA OIL Grupe.

Za vrlo kratko vreme smo se pozicionirali kao lider na tržištu Srbije kako u upravljanju otpadnim uljima tako i u uspostavljanju održivog Sistema u skladu sa zakonom i principima cirkularne ekonomije i održivog razvoja, a sve na temelju velikog iskustva koje imamo u ovom poslu – AVISTA OIL se ovim poslom bavi od 1951. godine. Podrška matične kompanije je od ogromnog značaja za uspeh ovog posla čiji je krajnji cilj uklanjanje otpadnih ulja – opasnog otpada iz prirodnog okruženja.

Naša tehnika sakupljanja i skladištenja kao i tehnologija re-rafinacije(reciklaže) otpadnih ulja zadovoljavaju najviše ekološke i tehničke standarde.

Takođe, spremni smo da pomognemo sa prilagođenim rešenjima svakog pojedinačnog problema. Stojimo Vam na raspolaganju za savete i pomoć u vezi svih pitanja o otpadu.

Našim partnerima garantujemo poštovanje svih zakonskih propisa i ekološku odgovornost kao i to da otpadna ulja recikliramo u vlastitoj rafineriji kompanije AVISTA OIL Nemačka u bazna ulja vrhunskog kvaliteta.AVISTA OIL D.O.O.

Industrijska 25a
11224 Beograd-Vrčin
Tel.: +381 (11) 8054 508

info@avista-oil.rs

Kontakt