Održivi
razvoj

ODRŽIVOST POČINJE TAMO GDE SE OTPAD VIŠE
NE TRETIRA KAO OTPAD

Svaki proizvedeni proizvod je namenjen upotrebi. Kada upotreba dostigne kraj ili osobine proizvoda više ne mogu ispuniti očekivane performanse, obično postaju otpad. Kada su u pitanju maziva ovaj "otpad" se naziva otpadno/rabljeno ulje.
Mi to zovemo POREKLO. Izvor je našeg integrisanog poslovnog modela koji ima za cilj brigu o različitim iskorištenim tokovima nafte i proizvoda od nafte kako bi se sprečilo da se ili termički iskoriste (spale) ili na bilo koji drugi način odvoje od principa cirkularna ekonomije-kružnog postupka. Mi nabavljamo otpadno ulje na različite načine i na održiv način. Naša ESR rafinacija ne samo da je gotovo bez otpada i ekološki vrlo prihvatljiva već nam omogućava i zatvaranje kruga ove ekonomije proizvodnjom garantovano visoko-kvalitetnih maziva. I krug počinje da se kotrlja.

Naša posvećenost boljoj budućnosti je mnogo više od najboljeg "environmental friendly" rešenja za prikupljanje otpadnog ulja:

Pažljivo pratimo kako bismo identifikovali najodrživiju opciju za našu planetu. U našem poslu ova opcija ima ime: AVIeCO2.

Ovaj koncept zatvara lance vrednosti u svetu koji pokreće potrošnja resursa, rastuća proizvodnja otpada, povećanje emisija i pogoršanje klime i zdravlja na planeti….